hatut.jpg
mekko.jpg
otokka.jpg
hatut.jpg

Tietoa meistä


SCROLL DOWN

Tietoa meistä


 

Toimimme Hämeenlinnan Kierrätyskeskuksen ja Ompelimon kanssa samoissa tiloissa osoitteessa Parolantie 66.

Luotsin Pukuvuokraamon varasto muodostuu pääasiassa Hämeenlinnan Teatterin pukuvarastosta. Teatteripukuvuokraamona rakennamme asukokonaisuudet asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaan.  Ryhmävarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Tutustu pukuvuokrauksen ehtoihin ja sääntöihin.

Ompelimon palveluihin kuuluvat monipuolinen korjausompelu, sisustustekstiilien ompelu mm. verhot, erilaiset pehmusteet, tuolihuput, alihankintaompelu, lasten rooliasut, muut ompelutyöt ja kierrätystekstiilien hyödyntäminen.

 
 

 

Referenssit

mekko.jpg

Säännöt


Säännöt


SÄÄNNÖT

 
 

Vuokraaminen ja varaaminen
Vaatteet ja muu tarpeisto vuokrataan viikoksi tai asiakkaan kanssa sovituksi muuksi ajaksi. Asiakas sitoutuu palauttamaan vuokraamansa tuotteet vuokrausajan päättyessä samassa kunnossa kuin ne olivat lainatessa.

Asiakas on velvollinen todistamaan henkilöllisyytensä pyydettäessä. Pukuvuokraamolla on oikeus tarkistaa vuokraajan henkilö- ja osoitetiedot.

Pääsääntöisesti asuja voi varata 2 viikkoa ennen vuokrausajan alkua. Mikäli on tarvetta normaalia pidempään varausaikaan, on Pukuvuokraamolla oikeus periä varausmaksu.

Mikäli Pukuvuokraamo ei jostain syystä pysty vuokraamaan jotakin ennalta varattua pukua, varataan vastaava tai palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Käyttö ja muutokset asuihin
Asiakas on velvollinen käsittelemään vuokraamiaan asuja huolellisesti ja asianmukaisesti.

Väliaikaiset muutokset asuihin tulee sopia etukäteen Pukuvuokraamon kanssa. Pukujen LEIKKAAMINEN on EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ! Tilapäiset muokkaukset ovat sallittuja, mutta asu tulee pystyä palauttamaan alkuperäiseen asuunsa palautettaessa.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan pukuvuokraamoon vuokrattujen tuotteiden mahdollisesta katoamisesta tai vahingoittumisesta. Jatkomenettelystä sovitaan tapauskohtaisesti. Voidaan sopia, että asiakas yrittää pestä vaatteen itse tai pesettää sen pesulassa omalla kustannuksellaan.

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokraamilleen asusteille tai esineille sattuneet vahingot tai katoamiset palautuksen yhteydessä. Korvauksesta sovitaan tapauskohtaisesti. Mikäli asu on peruuttamattomasti tärveltynyt, on asiakas velvollinen korvaamaan 50 % puvun arvosta.

Pesu
Vuokrattujen asusteiden puhdistus ja peseminen omatoimisesti on KIELLETTY! Pukuvuokraamo huolehtii pukuhuollosta. Useimmat asut tarvitsevat ammattitaitoisen erikoiskäsittelyn eivätkä sovellu normaaliin pesuun.

Palautus
Mikäli asuja ei palauteta määräpäivään mennessä, voidaan myöhästymismaksua peritä ensimmäisestä ylimenopäivästä alkaen (1 € / päivä).

Mahdolliset pakkaus-lähetys- ja palautusmaksut laskutetaan asiakkaalta (ei minimi laskutusrajaa).

Laskutus
Minimilaskutus 20,00 €
Luotsisäätiö ei peri laskutuslisää

 
otokka.jpg

Kartta


Kartta


 
 
 

Luotsin Pukuvuokraamo - yritykset ja yhteisöt

Ulla Ojala
040 631 753
ulla.ojala@luotsisaatio.fi

 

Luotsin Pukuvuokraamo - yksityishenkilöt

044 089 8972
pukuvuokraamo@luotsisaatio.fi

 

Luotsin Ompelimo

Ritva Koskinen
040 581 7662
ritva.koskinen@luotsisaatio.fi